Om mig

Mirjam Nordkvist heter jag, 31 år, fotograf, trebarnsmamma och fru.

År 2012 fick vi vår äldsta dotter och det var då som jag på riktigt förstod att det var fotograferandet som var mitt kall. För när man blir förälder så vill man fånga och dokumentera varje litet ögonblick i sitt barns liv. Jag insåg då att det var precis det jag ville göra, fånga vackra och äkta ögonblick. Men inte bara åt mig själv utan även åt andra. 

I April 2015 valde jag att satsa helhjärtat och startade då mitt eget företag som fotograf för att fullt ut ägna mig åt det som jag brinner för. För fotograferandet är för mig inte bara ett jobb, det är en passion. Jag älskar detta och vet att jag är precis där jag ska vara.

För mig har det alltid varit viktigt att få skapa, berätta och förmedla känslor som berör människor. Det började genom sången och musiken och sedan kom fotograferandet och bilderna.

Jag älskar verkligen känslan av att jag med kameran kan skapa så mycket vackert och kan fånga så många fina ögonblick som sedan kan glädja så många. 

Jag är otroligt glad och tacksam att jag får göra det här och blir alltid lika glad när människor väljer just mig som sin fotograf. Sedan jag startade mitt företag i april 2015  har jag fotograferat över 50 bröllop och mängder med fina barn och familjer.

 Har ni några funderingar eller frågor är ni varmt välkomna att höra av er!